Om

DSC_0916

Jag är en helt vanlig amatörryttare inom western som har hittat fördelarna med klickerträning och belöningsbaserad ridning.

Jag har två American Paint Horses, min läromästare Joey som är född 2008, och lilla Fancy, född i maj 2017. Joey (RHR How are you doing) är efter US Impressive Blue och undan Gamblers Dreamcatcher. Fancy (Shez Somewhat Fancy) är efter Whatafrecklynxkent och undan Just BN Fancy. Jag tränar och tävlar inom westerngrenarna trail, hunter, western horsemanship och lite halter och showmanship.

Jag har också russet Tummelisa född 2018 och långtidsträningshästen connemaran Sam.

Jag bor på en stor gård i Holmsjö, Blekinge. Mina hästar bor på gården, och går tillsammans på lösdrift. Lösdriften har en stor ligghall, individualiserad grovfodertillgång genom en Active Stable foderstation, nygjord paddock och snart stall med fyra boxar, sadelkammare, spolspilta och uppbindningsplats. Sommarbete finns både på äng och i skogshage. Kontakta mig om du är intresserad av att inhysa din häst hos mig. Och kanske lära dig mer om belöningsbaserad träning 🙂

Jag kom i kontakt med klickerträning tack vare min tränare Carolina Fransson på OHR. Hon har lagt hela grunden för min kunskap inom belöningsbaserad träning. Tack vare Carolina vågar jag skaffa ett föl för att göra hela inridningsprocessen belöningsbaserad.

Hitta hit: Slå in Pukaberg 111, Holmsjö i Google maps.
Telefon: 070-3506443
E-post: westernklick@gmail.com