Kalender

ONLINEKURS!

Belöningsbaserad lastning online!
Vill du ha en häst som villigt, tryggt och säkert går in i transporten och stannar där? Vill du träna etiskt och effektivt? Nu finns en onlinekurs i belöningsbaserad lastning. Träningen sker 100% belöningsbaserat, ingen tryck/eftergiftsträning. Den består av 10 filmer plus bonusmaterial med steg för steg instruktioner. Du kan träna i din egen takt och när du vill. Du swishar 300 kr till 123-157 35 75 och söker medlemskap i gruppen ”Belöningsbaserad lastning med Westernklick” så är du med! Du kan ställa frågor i kommentarerna eller skicka pm till mig men det är ingen aktiv coachning.

Om du är helt ny på belöningsbaserad träning rekommenderar jag att du läser min bok ”Rida med klicker” först. Du beställer den genom att swisha 215 kr (inkl frakt) till 123-157 35 75 och skriver din adress så skickar jag den med en gång.

Angelica Hesselius kommer till Blekinge!

På grund av pandemin har Angelicas kurs blivit inställd/framskjuten, vi hoppas kunna hålla den i september 2021.

Angelica Hesselius är en välrenommerad tränare som kombinerar akademisk ridkonst och klassisk dressyr med belöningsbaserad träning. Hon höll en mycket uppskattad kurs i rakriktning och kroppskännedom genom positiv förstärkning hos mig i Holmsjö 2019. Det går bra att höra av sig med önskemål om vad Angelicas teoripass ska innehålla i år! Upplägget blir troligen teoripass på lördag eftermiddag och enskilda lektioner på söndagen.

Undervisningen sker i en liten grupp för att få en avslappnad inlärningsmiljö och utrymme för diskussion. Varje ekipage har 2 lektioner a 30-40 min. Under lunchen går vi igenom förmiddagens lektioner eller har ytterligare teoripass beroende på gruppens behov.

PRIS: För ryttare: 1500:-
För åhörare: 800:-

Anmälan sker i Facebookevenemanget eller till westernklick@gmail.com och bekräftas genom betalning till swish 123-157 35 75. Det finns möjlighet att låna häst! Det går också bra att sova över i mitt hus. Mat och övernattning till självkostnadspris, som betalas separat.

Om Angelica:
Hästar och hästträning är Angelicas stora passion, egentligen oavsett inriktning. En häst är en häst och god ridning är god ridning oavsett vad man kallar det! I sin egen ridning fokuserar hon på balans, att det ska vara mjukt och lätt, både utifrån häst och ryttare enskilt och häst och ryttare som enhet. Men främst på att det ska vara roligt! För oss båda! En strävan efter balans och jämnvikt hos både häst och människa. Angelica har också en stor passion för utbildning och fortbildning, vilket starkt präglat hennes liv.

Angelica brinner för att både träna och lära ut belöningsbaserad ridning. Hon är en Connection Training Coach och diplomerad ridlärare inom Integrerad Ridkonst och väpnare inom Akademisk Ridkonst. Den kunskap hon har fått därifrån använder hon idag för att med positiv förstärkning träna hästar både från marken och i ridningen. Angelica håller idag kurser i ett flertal olika länder och är en del av instruktörssamarbetet OHR+ utbildning.

Mer info om Angelica hittar du på https://www.angelicahesselius.com och https://www.ohr.se/angelica/