Kalender

HÖST 2019 HOS WESTERNKLICK

Vill du nå resultat och relation du aldrig kunnat drömma om? Hitta ny motivation och glädje tillsammans med din häst? Oavsett inriktning på ditt hästintresse, kan du lära dig klickerträning!

Privatlektioner i Blekinge/södra Småland eller hos mig går att boka på både vardagar, kvällar och lediga helger. Boken ”Rida med klicker” finns alltid till försäljning och kan även köpas på hemsidan.

*7-8 september: Clinic med Angelica Hesselius.
Angelica Hesselius kommer till mig i Blekinge den 7-8 september 2019. Angelica kombinerar positiv förstärkning med Akademisk Ridkonst och element ur den klassiska dressyren.

*12 oktober: Heldagskurs i belöningsbaserad lastning. 

*2-3 november: Helgkurs i belöningsbaserad hästträning 
På begäran kör jag en helgkurs i belöningsbaserad hästträning/klickerträning. Få relation och resultat du bara kan drömma om med hjälp av positiv förstärkning!

Upplägg:
Lördag
10-11 Teori, genomgång av grunderna i belöningsbaserad hästträning (valfritt, bra om du är ny)
11-12 Enskild lektion
12-13 Lunch
Eftermiddag enskilda lektioner

Söndag enskilda lektioner

Det går bra att komma med häst, låna häst av mig eller komma som åskådare. Övernattning finns för både häst och människa.

Pris: 250 kr/lektion (även teorin). Så om du gör två lektioner per dag, så kostar helgen 1000 kr. Om du kommer som åskådare och deltar i teorin, så kostar det 250 kr, annars kostnadsfritt. Men hör av dig om du tänker komma, för om det blir för lågt deltagande eller dåligt väder kan det bli inställt.
Övernattning 50 kr/natt inkl frukost. Övernattning för häst kostnadsfritt, finns box och hage.
Lunch lördag och söndag ingår (enklare vegetarisk). Middag lördag kväll 50 kr. Ange särskilda matpreferenser.
Betalning via Swish 123-1573575. Faktura kan ordnas.

Läs gärna min bok ”Rida med klicker” om du är ny. Finns att beställa på westernklick.com och finns såklart också på kursen. Anmäl dig på Facebook eller maila westernklick@gmail.com.